Fredag morgon åkte Jan-Erik o jag samt Zimba, Uno, Ice, Indra o Daphne mot Norge. Vi hade hyrt stuga i Charlottenberg. Vi kom fram vid kl 18 så det blev en härlig promenad i solskenet, hundarna fick sträcka på benen ordentligt. Upp kl 7:30 för att åka mot Lilleström en resa över berget på 1 1/2 timme. När vi kom fram regnade det ganska så mycket. Väl inne på plats visade det sig att vi hade en bra plats i hallen. Idag skulle bara Uno o Daphne ställas på Norska specialen. Resultat Uno öpk 2 Ex ck BH opl, Daphne ökl 1 Ex Ck BT opl med CERT o Norsk Championat. Tjohoo min fina underbara Daphne!! Resan tillbaka till Charlottenberg gick av bara farten trots ett ösregn så att visa delar av väg banan var en sjö. På kvällen hade vi blivit bort bjudna på middag till underbara vänner:Yvonne, Marie, Lena o Ida som hade lagat tacos buffé, vi hade med oss champagne som vi skålade många gånger med.

Nästa dag upp tidigt redan kl 5.20 (vi skulle även städa stugan innan vi åkte) söndagen bjöd på ett underbart soligt men kallt Lilleström. Denna dag hade vi inte lika tur med ringfördelningen, trångt men super trevligt idag skulle alla mina hundar ställas. Idag gällde det EDS titlar restultat: Ice vkl 2 Ex, Indra vkl 1 Ex BIR-valp, Uno öpk 4:a VG , Zimba Vkl 1:a Ex Ck Europeisk Veteranvinnare 2015, BH 3:a (det var ca 40 hanhundar) BIM-vet, Daphne öpk 4:a EX

Resan hem var väldigt lättsam vilken helg vi hade fått, jag åkte ditt för en chans på valp o veteran sidan o vi tog det med oss hem och att Daphne dessutom blev Norsk champion på lördagen. SÅÅÅ stolt över min underbara hundar så lättsamma att ha med sig på resa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *