Nu har vi varit i Tallin på hundutställning. Båtresan gick bra men Lova tyckte inte man skulle kissa i den där konstiga lådan. Framme i Tallinn kl 10;30 o direkt till utställningsplatsen. Framme på utställningsplatsen var det inte lätt att hitta ingången haha tillslut kom vi rätt. Vi visste att vi skulle börja 13:40 jätte bra med att sätta ut tider för varje ras enkelt o smidigt. Lova o Mio tyckte att det var en konstig hall. När vi sedan var klara åkte vi till hotellet som var jätte mysigt gammalt hotell. Söndag morgon skulle vi vara i ringen kl 11.06 så vi fick lite sovmorgon. Idag tyckte Mio att allt var äckligt o läskigt men efter att vi busat lite blev han sitt vanliga jag igen.
När vi sedan var klara åkte vi in mot staden och hittade gamla delen av Tallinn väldigt mysig stadsdel. Mot båt som avgick kl 18

Resultat från lördag:
Snösnos Junior ”Mio” Ökl 1 Ex ck BH2
Snösnos Lova Ukl 1 Ex

Söndag:
Snösnos Junior ”Mio” Ökl 2 Ex ck BH3
Snösnos Lova Ukl 1 Ex ck BT 3 Estniskt Cert
Tallin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *