Vilken dag WOW….
Dagens startade med att vi åkte hemifrån i regn väl framme i Gimo hade det slutat att regna. Första utomhus utställningen och det är dåligt väder, MEN det regnade i alla fall inte på oss under utställningen.
Att få upp tältet gick galant för Jan-Erik och Dick, det var väldigt skönt att vara i tältet då det blåste kallavindar. Vi var på plats tidigt för att Lova skulle få en så bra start som möjligt då hón måste få känna in atmosfären innan det är dags för henne att gå in i ringen.
Först ut var Ice o Kenzo i öppenklass vi var 6st andra hanhundar, dom sköte sig galant. Ice o Kenzo placerades sig som 1 o 2 med varsitt ck och får då tävla vidare i bästa hane. I bästa hane var dom 8st hanar och Kenzo placerade sig som nr 5 med R-Cert, Ice 2:a bästa hane med Cert, Nordisk R-cert och blev nu Svensk Champion och även Finsk Champion såååå lycklig nu har Snösnos fått en till CHAMPION
Nu var det Lovas tur in i ringen dom var 2st Ungklasstikar Lova sprang på som om hon inte hade gjort något annat det var en fröjd att se henne så pigg och glad hon riktigt showade i ringen. Hon blev 1:a med ck och skulle tävla vidare i bästa tik. Var i lite chock över att det hade gått så bra med Lova att jag glömde bort att det var Indras tur direkt. Hon var fortfarande i hundvagnen hon blev överlycklig att få komma ut och springa i ringen så jag lät henne hoppa och stutsa och domaren tyckte hade ett härligt temperament Indra blev 1:a med Exellent och fick inte tävla vidare i bästa tik för hon hade för lite päls. In in bästa tik final och det var 12st tikar och Lova blev bästa tik 3:a med Cert jag var blev så glad över min lilla tjej så som vi har tränat o tränat äntligen har det givit resultat.
Dagens resultat:
Snösnos Ice Ökl 1:a Ex ck BH2 Cert, Nordisk R-cert, Svensk Champion och även Finsk champion
Snösnos Kenzo Ökl:2 Ck BH5 R-cert
Snösnos Lova Ukl 1:a Ex ck BT3 Cert
Snösnos Indra Ökl 1:a Ex
uppfödargrupp 2 HP

Gimo1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *