Nu har vi varit på underbara Bornholm, en fantastik vacker ö. Vi startade tidigt fredag morgon och körde ner till Ystad där väntade båten som tog oss över till Bornholm. Lova o Mio tyckte inte båtresan var så rolig. Vi åkte direkt till utställningsplatsen för att sätta upp vårt tält soligt och fint väder och lagom varmt. Vi hade hyrt ett hos 30 min från Rönne ett stort stugområde med hur många hus som helst och många vägar att åk in till stugan, jag tror att vi hittade 4 olika vägar att ta oss in till stugan från stora vägen.
Lördag morgon kl 7:30 åkte vi till utställningsplatsen en mulen dag men varmt, ett perfekt väder för att vara på hundutställning. Grantältet var ett norskt par som vi lärde känna, har nog inte skrattat så mycket på länge.
Dagens resultat:
Snösnos Harry Potter ”Dixie” ökl 1 Ex
Snösnos Junior ”Mio” Chkl 2 Ex ck BH2 R-cert R-Cacib
Snösnos Lova Ökl 1 V

Efter dagens slut tog vi oss en tur runt Bornholm och åkte till Svanecke och åt fantastik fish&chips.
Söndag åkte vi iväg samma tid som lördagen idag var det också mulet o 20 grader varmt. Lika trevligt idag runt ringer som lördagen.
Dagens resultat:
Snösnos Harry Potter ”Dixie” Ökl 1 Ex
Snösnos Junior ”Mio” Chkl Ex
Snösnos Lova ökl 1 g

När allt var slut åkte vi tillbaka till hotellet som vi bodde på förra gången vi var här, dom har en underbar sandstrand som hundarna kan springa på och jaga vågorna. Skönt för dom att bara springa och busa o rulla sig i sanden. Sedan åkte vi till en vingård jätte mysigt.
Måndag var det hemfärd och då lyste solen från en blåhimmel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *