Dag 2 upp kl 7 för att packa ihop allt och sedan iväg till utställningsplatsen kl 9 skönt när man kan ta det lugnt på morgonen. Idag vaknade vi till en klarblå himmel som var det under hela dagen med upp till 25 grader varmt.
Underbar dag att vara på utställning, lite för varmt för hundarna men det fläktade i alla fall.
Först ut även denna dag var Dixie och idag har jag lite undervisning för Anja hur hon skulle göra för att få fram Dixie ännu bättre och det gick bättre men dagens domare tyckte att Dixie var aningen för stor men med en toppen kritik, Mio såg spöken överallt i ringen fick kämpa så att han skulle visa sig väl, han fick då i kritiken att han var en glad och lycklig hund i ringen. Tror nästa att idag var det Mios finaste kritik han någonsin har fått men tappade första placeringen pgr av att han var blyg på bordet. Lova kämpande jag med som tusan byte ut godiset till skinka och då fick hon upp svansen lite mer än gårdagen men den här domaren var mer petig med att svansen skulle ligga på plats. Hon fick också en toppen kritik det var bara att svansen inte låg där den skulle, men jag var jätte nöjd med henne för att hon hade svansen bättre än gårdagen och det är framsteg.
Dagens resultat:
Snösnos Harry Potter ”Dixie” Ökl 1 Vg
Snösnos Junior ”Mio” Chkl 2 Ex ck BH2 R-Cacib (Som blir ett Cacib)
Snösnos Lova Ökl 1 Vg

Vi satt och solade och myste ett par timmar innan vi sedan åkte mot Åbo och hemfärd med Viking Grace. En fantastik resa med toppen resultat för snösnosarna.

IMG_4152

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *