Framme i Finland tidig morgon med båten i Åbo. Reser vidare mot Riihimäki där utställningsplatsen ska vara, väl framme efter 2 timmar i bilen är inte ringarna klara vi får vänta och komma tillbaka på kvällen och sätta upp vårt tält. Vi bor ca 30 min från Riihimäki i liten ort som heter Vihti mitt i skogen vid en sjön underbar liten stuga alldeles vid vattnet. Vi installerar oss och gubbarna tänder eldstaden vid sjön och sedan efter ett par timmar blir det middag vid elden. Kl 18 ska Anja och jag åka tillbaka till Riihimäki för att sätta upp tältet vi sätter oss i bilen och åker ca 200 m  när bilen helt plötsligt blinkar rött VARNING PUNKTERING PÅ VÄNSTER BAKHJUL!!!!! WHAT….. bara att vända tillbaka och hämta upp Jan-Erik som får tinga Mercedes Jouren, vi kommer fram till att vi kan åka lugnt till Riihimäki där bärgaren kan möta upp oss för att laga däcken som har fått en spik jäkel i däcket. Anja och jag hinner lugnt och att sätta upp tältet innan bärgaren kommer. Han lagar däcket på 15 min och vi kan åka vidare, vilken tur att vi upptäckte detta på fredag kvällen och inte på lördag morgon när vi skulle iväg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *