Fredag kl 12 åkte vi mot Kapelskär för att åka båten över till Åland, den här gången hade vi med oss Daphne, Lova & Mio vi åkte tillsammans med Fam. Wedelin som har Snösnos Kenzo. Härlig båttur med lite blåst och solen som sken. Framme vid stugorna tog vi oss en promenad så att hundarna fick sträcka på sig efter resan.
Vi behövde inte gå upp tidigt då vi gick ut sist i ringen och vi bor bara 5 min bilresa till utställningshallen.
Första inomhus är alltid lite nervöst hur hundarna ska reagera men alla sköte sig galant. Först ut var Kenzo med matte Camilla som var jätte duktiga. Nästa gång var det Mio som sköte sig bra men tyckte att domaren var lite läskig, men den japanska domaren visste precis hur har skulle handskas med hundarna. Domare kom fram till mig efter att han hade placerat alla hanhundar om att han älskade min hund, men han ville att jag inte skulle ha låtit Mio springa på så fort. Tikarnas tur och nu var det Lovas tur hon var precis så duktig jag önskade mig, svansen låg på ryggen precis som den ska. Daphne dansade in i ringen och var överlycklig domaren frågade mig hur gammal hon var och jag berättade att hon var 10 år då brast han ut i ett stort leende som han inte haft på hela dagen. WOW sa fantastik tik i sina bästa år. Sedan var det uppfödargrupp och vi skulle ha varit 3 men var 2st Snösnos vann med en fantastik kritik till vår uppfödning.
Dagens resultat:
Snösnos Kenzo ökl: 4 Ex
Snösnos Mio Chkl 2 Ex ck BH3R-Cacib
Snösnos Lova Ökl 2 Ex ck
Snösnos Daphne Vetkl 1 Ex ck BT 2 BIM-veteran
Uppfödargrupp: 1 Hp BIS 4

Åland

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *