Fredagen åkte vi till Sundsvall och med oss denna gång var Daphne, Lova, Mio, Phoenix och Juli som bara var med som sällskap. Vi bodde som vanligt på Sidsjö Hotell/vandrahem där vi blev intervjuad av hotellchefen som även tog foten på oss. Vi träffade våra vänner Camilla o Dick och deras hundar Kenzo & Pärla. Det var kul att se när Phoenix o Pärla träffade varandra bus på en gång.
Upp lördag morgon för att åka till Ssuk i Timrå, idag ska Phoenix o Pärla ställas för första gången. Phoenix var så duktig gjorde allt rätt. Även Pärla var duktig även om hon tyckte att det var mer läskigt men fick men gå tillsammans med brorsan gick det bra. Pärla BIR & Phoenix BIM.
Kenzo och Lova stod båda för championatet idag men domaren höll ck för båda. Men vi var lika glada för det hundarna hade sköts sig utmärkt denna dag.
Resultat:
Snösnos Phoenix vkl 1 Hp BIM
Snösnos Pärla Vkl 1 Hp BIR
Snösnos Kenzo Ökl 1 Ex
Snösnos Junior ”Mio” Chkl 2 BH3
Snösnos Lova Ökl 1 Ex
Snösnos Daphne Vetkl 4 Ex
Uppfödargrupp 2 HP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *