I lördags åkte vi mot Växjö för att vara på Int. utställning i Växjö, den här gången var det Mio, Indra och Daphne o Juli som var med som sällskap. Anja o Göran samt Dixie åkte med oss i bilen.
Vi hade bokat in oss på ett B&B mitt i Växjö ett jätte mysigt litet ställe. Vi och hundarna sov väldigt skönt. Vi fick sovmorgon då vi skulle gå ut sista i ringen. På utställningsplatsen möte vi upp Camilla & Dick samt Kenzo o Pärla. Alltid lika trevligt har vi runt ringen. Först ut var det Kenzo o Dixie som sköte sig toppen men domaren var snål med ck. Mio tyckte att ljudnivån i hallen var lite störande men han kämpade på och domaren bara älskade honom. ”Min fin lilla kille” Sist ut av vårt gäng var Indra som inte hade varit på utställning sedan i augusti sköte sig exemplariskt utan 7 öppen klasstikar var det bara 3 som fick Ex och Indra var en av dom.
Mio som blev BIR blev det en väntan på 2 timmar innan det var vår tur, Mio tyckte att det var lite läskigt att lämna flocken så att snälla Marie W o hennes lilla tik var och peppade Mio och in i stora final ringen gick det väldigt bra för Mio men vi blev inte placerade men jag var så glad för Mios skull. Sent kom vi iväg och var inte hemma förrän kl 24 i Bro vi stötte på snöoväder.
Snösnos Dixie Ökl 3 Vg
Snösnos Kenzo Ökl 2 Ex
Snösnos Mio Chkl 1 Ex ck BH 1 Cacib BIR
Snösnos Indra ökl 3 Ex
Uppfödargrupp 2 HpLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *