Torsdag eftermiddag åkte vi ner mot Göteborg, med oss denna gång: Mio, Phoenix, Lova, Indra, Leia och Juli som följde med som sällskap. Vi hade med oss Uno dottern Leia. Väl framme på hotellet var det skönt att bara koppla av och mysa med alla hundar. Upp kl 6:30 ut med alla hundar och rasta för att dom sedan skulle få frukost. Vi hade bara 10 min till först ut var det Phoenix som tyckte att det var jätte kul i ringen. Leia tyckte att det var väldigt läskigt golv. Lova o Indra sköte sig väl men domaren tyckte annat.
Dagens resultat My Dog 1
Snösnos Phoenix Vkl 1 Hp BIR-valp
Wisex Leia Vkl 1
Snösnos Indra Ökl 4 vg
Snösnos Lova Ökl 5 vg

Vi väntade in finalen ringen för valparna, först när Phoenix såg alla andra raser blev han lite kom fundersam men efter ett tag brydde han sig inte om dom andra hundarna utan följde med mig in i den stora ringen där domaren plockade fram andra raser. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *