Upp tidigt för vi hade 1 timmes bilkörning fram till Bö en slingrig väg fram längs en stor sjö så vackert. Vilken fin hall det var med konstgräs helt underbart för hundarna att gå på och det gjorde att volymen inte blev så hög. Först ut var Ice o Kenzo som var skötte sig exemplariskt som vanligt, men vi tyckte att domaren var lite väl hård i sin bedömning mot killarna. Nästa på tur var Mio som har mognat och nu bara älskar att vara i ringen, idag hade vi förväntningar på att Mio skulle ta sitt sista Nordic Cert för att få ny titel NORDIC Champion som han lyckades att ta vilken snygging vi har. Nu var det tikarnas tur och dags för Jullan som inte har varit i ringen på 1 år men går man med husse går allt och sist men inte minst var det sedan Daphnes tur och bara älskar det här så otroligt roligt att ställa denna hund.
Dagens resultat:
Snösnos Kenzo Ökl 1 Ex
Snösnosn Ice Ökl 2 Ex
Snösnos Junior ”Mio” Chkl 1 Ex ck BH1 Norsk Nordic Cert, BIM NORDIC Champion
Snösnos Juli Ökl 2 Ex
Snösnos Daphne Vetkl 1 Ex ck BIM-veteran
Uppfödargrupp 2 Hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *