Nu har vi varit på första utställningen sedan pandemin drog igång. Oj det var inte lätt att komma ihåg allt vad man skulle ha med sig och vart det låg någonstans det var i alla fall 1 1/2 år sedan. Vi fick i alla fall med oss allt utom våra egna stolar. Vi hade med oss Mio, Phoenix och Rosalie det var första gången för Rosalie som precis fyllt 1 år och hade tappat all valppäls.
Det var sååå roligt att träffa alla hund människor det var nästan roligare än ställa hund. Dagens domare var inte rolig vet inte vad hon hade vaknat på för humör och vilken rasstandard hon hade läst. Hundarna sköte sig exemplariskt med sina mattar så stolt över Camilla, Anja och Josefin som ställer sina hundar på ett toppen bra sätt.

Snösnos Harry Potter ”Dixie” ökl vg
Snösnos Kenzo ökl 4 vg
Snösnos Phoenix ökl 2 Ex
Snösnos Junior ”Mio” Ckkl 1 Ex ck BH2 R-Nordic
Snösnos Rosalie Jkl
Snösnos Olympia ”Mochi” ökl g
Snösnos Pärla ökl 3 vg

Vi ställde inte upp i uppfödargrupp tyckte att domaren hade plumpat sig färdigt. Hon behöver inte känna på mina hundar något mer.
Det var så mycket prat att jag glömde fota ….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *