I år blev då vår Japanska spets special av och den var i Höör detta år.
Vi reste ner på fredagen med Mio, Uno & Phoenix, Rosalie skulle ha varit med men eftersom hon började löpa precis fick hon stanna hemma.
Resan ner gick väldigt bra väl framme på plats mötes vi av några härliga vänner som vi inte hade sett på länge vi hjälpte till vid ringen och satte upp vårt tält. Sedan under kvällen träffade vi ännu fler vänner det var så roligt och härligt att äntligen kunna träffas. Vi bodde i en grotta jätte mysigt och underbart skön säng.
Kl 10 började utställningen och vi var 64 jappar. Först ut av mina grabbar var Phoenix som skötte sig kanon bra men domaren tyckte att han hade för ljusa ögon. Mio tur och han är alltid lika glad i ringen men underullen hade han lämnat hemma. Uno debuterade i veteranklass och som jag inte har ställt på 3 år tyckte att det super kul. På eftermiddagen åkte vi hem för vi behövde komma hem till Lova och valparna. En snabb tripp ner till skåne och träffa alla härliga hundmänniskor. (foto kommer snart)

Resultat:
Snösnos Phoenix ölk 4 vg
Snösnos Junior ”Mio” Chkl Ex
Donåsens Uno Vetkl 2 Ex ck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *