Summering av 2021 som fortsatta med ett pandemi år. Året började med att Juli gick tom och gick även tom till hösten väldigt tråkigt men vi hoppas att hon kommer med några valpar 2022. Inga utsållningar förren i september då var vi på 3st det var så roligt och Phoenix o Rosalie var så duktiga vi hade hoppas på att komma iväg till My dog 2022 hade anmält Phoenix, Rosalie, Mio & Uno men som alla vet blev även det inställt.
Augusti fick vi ta det otroligt jobbiga beslutet att låta Daphne vandra vidare över regnbågens himmel.
I september kom Lova med 2 fina valpar och som vi har behållit Sheela som bor hos vår yngsta dotter.

2022 hoppas vi på 2 kullar från Juli och Tess som vi får låna, hon är Lovas kullsyster.

Önska alla ett Gott slut och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *