Till minne av våra älskade hundar.

Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron. När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta. Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans…

Noiden White Zimba of Hana

2004-07-28 – 2018-09-12

Vila i frid – vår vackar Zimba o stamfader till vår kennel. Det är med stor sorg vi var tvugna att ta det jobbiga beslutet att låta Zimba vandra vidare. Sommaren tog hårt på Zimba vi hade hoppas på att när hösten kom att han skulle bli piggare men det gick fort han orkade inte längre, åldern tog ut sin rätt och han hade inget värdigt liv längre. Nu får du springa tillsammans med din syster Katya och din bästa kompis Molly på dom gröna ängarna och göra det du bara vill.
Vi saknar dig oerhört mycket som tur är har vi dina barn och barnbarn kvar hemma i kennel.

Noidens White Katyama The New Star

2004-07-28 – 2017-08-30

Katya3
Du kom när du var 1 1/2 år,du skulle bara stanna en kort tid. Men du trivdes så bra o blev en lugn o trygg hund hos oss. Du blev vår andra stam avelstik o har givit oss många fina valpar som vi nu avlar vidare på.
Någon utställningshund var du inte det var inte din grej. Du älskade att vara nära oss o ligga i husses knä. Du hade oturen att slita loss ett ligament 2016 som vi gipsade, efter 6 veckors gips var det okey igen, men nu i somras slet du upp det igen o vi hittade en tumör i buken. Ett jobbigt beslut men bra för dig vi vet nu att du har ingen smärta längre o du har säkert hittat din kompis Molly.

Noidens Snowstar of Geisha ”Molly”

2002-08-05 – 2016-04-25

Igår fick Molly gå över regnbågens bro, hennes ben orkade inte längre.

Molly var vår första hund, så det är extra jobbigt just nu. Hon kom till oss oktober 2002 som en virvel vind, hon har alltid undra alla dessa år gott sin egen väg. Vi sa alltid att hon hade kottar i öronen, men när vi var uppe på hundklubben o tränade lydnad o agility så var hon alltid med på noterna gjorde aldrig fel, men hemma hahaha där bestämde hon. Min lilla stjärna vårdär avelstik tur att vi har nu behållit 2 barnbarn barns efter henne. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan med ditt speciella sätt att vara. Du var aldrig någon stjärna i utställningsringen men det var inte jag heller vi lärde oss båda två eftersom vi var lika nya på detta. Du fick iallafall ett Cert o 2 Cacib min lilla ängel. Jag slutade att ställa ut dig när du var 5 år gammal du tyckte inte att det var roligt, vi sprang i skogen istället där du var vår egen jakthund, atans vad du har jagat rådjur o harar under din tid. Du kunde vara borta länge o vad jag grät o undrade vad du hade tagit vägen. Men helt plötsligt var du vid min sida överlycklig över vad du hade gjort. Nu får du springa fritt på dina underbara ängar o jaga allt vad du vill. Älskar dig såååå

Molly

Snösnos Alex Royalty ”Wille”

2007-04-04 – 2016-02-03

Wille

Engla

2011-01-08 – 2013-11-20

Du gick ifrån oss alldeles för tidigt!

Engla

Elvira vi saknar dig.

1995-01-07 – 2008-05-10

elviran