Nu kan vi bekräfta att Juli är dräktig och valpar beräknas komma runt den 14 Juni 2019
Det börjar redan att bli tungt för Juli och har blivit ordentligt rund om magen och vill mest ligga och vila ute i trädgården.

Juli-Viggo

 

Idag har det varit utställning i Västerås extra roligt den här gången då Katja kom från Finland med Uno´s 2 avkommor 1 hane vid namn Yogi och 1 tik vid namn Tinka så jätte fina var dom. Eftersom jag hade med mig Ice och Camilla hade Kenzo fick Uno en avelsgrupp att visa upp.
Vi hade en härlig dag med mycket prat och skratt som vanligt men lite extra var det att Katja hade kommit på besök.
Dagens resultat:
Snösnos Kenzo Ökl 3 Ex
Snösnos Ice Ökl 4 Ex
Snösnos Harry-Potter ”Dixie” Ökl 5 Ex
Snösnos Lova Jkl 3 Vg
Avelsklass 1HP och BIS 3:a med Donåsens Don Urbano D´la Ice avkommor: Snösnos Ice Man, Snösnos Kenzo Charming Boy, Backwood´s Magic Derek, Backwood´s Magic Meredith
Uppfödargrupp 2 Hp med Snösnos Ice, Kenzo, Dixie och Lova

Vi började med att fira påsk med våra bästa vänner, dagen innan hund utställningen. Vi bor på ett vandrahem/hotell så att vi kunde laga vår egen påskmiddag.
Väl på plats i utställningshallen hade vi vår ring mitt i hallen, trångt men allt går om man vill.
Först ut var Kenzo o Dixie som sköte sig kalas bra men domaren ville ha en annantyp av hund idag.
Mio tyckte domaren hade för smalt huvud och förstora ögon haha Lova var blyg som vanligt men enligt mina mått blir hon bättre och bättre med att hålla sin svans uppe när hon springer i ringen. Domaren tyckte att Lova var tung o satt ha ha min lilla ärta mycket ska man höra innan öronen trillar av.
Resultat:
Snösnos Harry-Potter ”Dixie” ökl 5 Vg
Snösnos Kenzo ökl  4 vg
Snösnos Junior ”Mio” Chkl 3 Ex
Snösnos Lova Ukl 3 g
Snösnos Daphne Vetkl 3 Ex
Uppfödargrupp 3:a

Påsk

Idag ska det packas, handla och bada hundar imorgon reser vi till Sundsvall för att vara med på hunduställning med chans på svensk vinnartitel. Vi åker med Mio, Lova, Daphne och Uno som åker med som sällskap.

 

Tyvärr går Indra tom väldigt tråkigt men så blir det ibland, nu blickar vi framåt och gör ett nytt försök till hösten.
Nu får Indra istället följa med oss på utställningen och försöka ta sina 2 sista cert till att få titeln Svensk champion och lycka hon med det blir hon även Finsk champion då hon redan har sitt finska cert.

Glad påsk

1 2 3 21