150312 Oj nu har det gått 1 månad sedan jag uppdaterade, har haft data strul med internetuppkoppling grrrr Iriz o Iron har flyttat till sina nya familjer, Indigo flyttar på söndag. Ice o Ior har vi ännu inte hittat det perfekta hemmet till. Igår fick Indra, Indigo, Ice o Ior sin andra vaccination samt att Indigo fick OK stämpel. Indra kommer att bo kvar hos oss, hon är en härlig tjej med glimden i ögat lika framåt som sim far o mor. Haidi o Dixie ”Harry” kommer hem imorgon för ett bad innan utställning i Strängnäs, Uno har fått sitt bad idag. Ska bli roligt att åka på utställning igen nu var det ett tag sedan. Ännu roligare att ha med sig valpköpare som ställer sina valpar.

150211 I dag vi ytterligare fått ett återbud, det är 3 underbara hanar som söker nytt kärleksfullt hem.

150210 I dag har vi varit hos veterinären och alla valparna blev godkända. När vi kom hem sov dom i flera timmar. På torsdag flyttar Iriz till sin familj i Tumba o söndag åker Iron till sin familj i Sala. Det är inte klokt vad fort det går dom har redan blivit 8 veckor.

150201 Idag har valparna fått varit ute för första gången i snön, först var det lite äckligt men snö var gott o roligt.

150124 Igår kom Snösnos Alma ”Tindra” hem till oss då hennes familj har åkt på semester. Mysiga Tindra det är så härligt att kunna hjälpa till o få träffa sina ”valpar” hihi Tindra blir 8 år i april. Valparna har idag fått sin andra avmaskning, kloklippningen går bra men kul är det inte. Har även fått bada alla valpar o det gick riktigt bra, men den där nedrans fönen den är inte rolig.

150111 Nu har valparna fått flyttat ut till köket, det var först lite läskigt men sedan var det hur kul som helst nya leksaker o mycket mer att titta på. Pappa Uno tyker dom är äckliga hihi Idag har även vår kennel tjej Jasmine kommit o ska hjälpa oss under dagarna, nu när mitt jobb ligger längre bort o inte kan åka hem lika lätt.

150108 I dag fyller E-kullen 4 år!! Nu har valparna börjat att äta foder o det är mumsigt sparar inget till mamma

150102 Valparna har redan hunnit bli 3 veckor, idag blev det kloklippning för första gången, gick riktigt bra. Även idag har dom fått smaka på köttfärs det var riktgit gott.

150101 GOTT NYTT ÅR!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *