Den 15-16 aug var vi på utställning till Eskilstuna o hade med oss Indra, Ice o Pixie samt Snösnos Harry ”Dixie”

Vi hade en kanon dag tillsammans med Anja o Göran (Dixie´s matte o husse) Dixie har kommit in i tonåren så att Anja ville att jag skulle visa Dixie o det gör jag så gärna. Men han hade fått för sig att allt var läskigt. Ice o Indra ställdes i valpklass där även Ice hade fått för sig att domaren var läskig. Indra sköte sig väl o blev BIR-valp. Pixie sköte sig och fick excelent av domaren trots att hon hade lämnat all päls hemma.

Söndag åkte vi till Norrköping o då hade vi med oss Uno o Daphne både vara duktiga o fick excelent o ck, denna dag visade Anja Dixie o det gick hur bra som helst han fick också excelent. Två fantastiska dagar i utställningsringen med sol o värme. Nu laddar vi om mot Norge o europautställningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *