Idag reser vi till Bornholm och med oss har vi Daphne o Uno och vårt resesällskap Anja o Göran som har med sig Harry Potter ”Dixie”
Många timmar till Ystad men bilresan ned gick väldigt bra, haha vi kom fram 15 min innan båten skulle gå o åkte på som näst sista bil.
Båtresan över tog endast 1tim 20 min såååå mycket folk o hundar vi fick klämma in oss i ett hörn.

När vi kom fram till hotellet hade det regna o var väldigt fuktigt i luften precis som nere vid medelhavet. Ett fint hotell som låg 150 m från havet. Vi installerade hos o åkte sedan en sväng för att checka vart utställningsplatsen skulle vara bara 10 min bilresa från vårt hotell.

Dag 1:.
Jösses vilken stor utställningsplats men så väl organiserat, vi hade lite svårt att hitta vår ring men till slut hittade vi en plats för att sätta upp tältet. Solen sken o det var ganska så varmt.

Först ut var Uno o Dixie som gick i öppenklass, Dixie hade lagt all sin päls hemma 🙁 både Uno o Dixe fick VG men med väldigt fina kritiker, Uno fick vg pgr av han har slagit i sin framtand o hamnat lite på sne, Dixie var det pälsen.

Daphnes
Ökl 1:a Ex ck Bästa tik 2:a Cert o Dansk Champion !!!!
Som jag sedan kom på att hon även blev Nordisk Champion !!!!!

Efter utställningsdagen åkte vi runt halva Bornholm, så vacker ö

Dag2
Nu hade vi redan ställt upp tältet dagen innan väldigt skönt, lika fint o soligt idag.

Uno Ökl 1:a Ex ck BH3 cert o Dansk champion o Nordisk champion !!!!!!!
Dixie Ökl 3 Ex

Dapne Ökl 1.a Vg

Helt omvänt MEN jag fick med mig det jag önskade mig HELT FANTASTISKT
En mycket lyckad helg o vi har haft fantastiskt trevligt att träffa alla underbara hundmänniskor danskar o norrman o även svenskar som var där. Vi kommer tillbaka till den vackra ön Bornholm

Bornholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *