Nu har vi varit på årets sista hundutställning på Älvsjö mässan. Vi hade med oss Mio o Lova som fick representera Snösnos.
Vi är alltid i C hallen och där brukar det vara lugnt men i år var det sådan hög ljudnivå och buller stackars Lova tyckte det var jätte äckligt det var väldigt nära att jag tänkte att jag struntar i det. Men efter ett tag vande hon sig. Först ut var Mio med 10 andra hanhundar i championklassen, efter att han hade tittat på alla hanar och jag kände att han bara gick förbi Mio (tyckte jag) plockade han fram Mio till dom 4 hundar som han skulle placera och han placerade Mio som 1:a wow vad lycklig jag var sedan in i bästa hane blev han 4:a av totalt 25 hanhundar. I Lovas grupp var dom 5 st och Lova är inte trygg i inomhus hallar men hon gjorde så gott hon kunde och blev sist. Men jag är glad att hon ändå försökte så bra hon kunde och det går bättre o bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *